divendres, 1 de juliol del 2011

Amanida d'espinacs amb oli de cireres


Aquest oli de cireres funciona molt bé per les amanides d'estiu i es conserva força temps a la nevera.
Les cireres son de Miravet que celebra anualment el mes de Juny la festa de la cirera.


Ingredients:
Un grapat de fulles d'espinacs
Uns daus de codony
1 pera
uns quants pinyons
unes llenques de pernil d'ànec
sal
Per l'oli de ciereres:
50gr de cireres madures sense pinyol
400ml oli d'oliva suau

oli de cireres
Preparació:
Preparem l'oli triturant les cireres i passant-les per un colador. Ho posem a una ampolla de vidre i l'omplim d'oli. Ho deixem reposar 24h.
Muntem l'amanida amb els espinacs, la pera tallada a làmines, els daus de codony, el pernil d'ànec i els pinyons. Ho salem i amanim amb l'oli de cireres.
Bon profit!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aques oli de cireres m'ha ben enamorat! Fantàstic per acompanyar aquesta amanideta tan bona!
Petonets
Sandra

Unknown ha dit...

això de l'oli de cireres s'ha de provar!!!
una salutació,

el taller de cuina ha dit...

Aquest oli de cireres m'ha ancantat! es conserva bé? l'hem de tastar ja!!!

No tot són postres ha dit...

Caram...ja estic tenint ganes de que arribin les cireres per fer oli.
Jo he fet vinagre de cireres, però m'agrada aquest oli i moooolt
Ptnts
Glòria

No tot són postres ha dit...

Caram...ja estic tenint ganes de que arribin les cireres per fer oli.
Jo he fet vinagre de cireres, però m'agrada aquest oli i moooolt
Ptnts
Glòria