dimarts, 23 de novembre del 2010

Mescla d'arrossos amb verdures i curri


Lleuger, amb les verdures al dente i un punt picant. Ideal per menjar com a plat principal o per acompanyar un peix al vapor.

Ingredients:
300 gr. d'arròs (barreja de basmati, arròs llarg i arròs salvatge)
2 pastanagues
1/2 carbassó
2 cebes tendres
1 pebrot verd
2 cullerades de salsa de soja
2-3 cullerades de curri

Preparació:
Bullim l'arròs en aigua salada durant 12 minuts. El colem i el reservem.
Tallem les verdures en juliana i les saltegem amb 4 cullerades d'oli d'oliva a foc viu durant 4 o 5 minuts. Hi afegim la salsa de soja i el curri, ho remenem bé i incorporem l'arròs.
Bon profit!

5 comentaris:

Sonia ha dit...

Me l'emporto, sense dubtar-ho!

Petons,

Visc a la Cuina ha dit...

Quina recepta més maca, i quina presència el plat!

tots a la cuina! ha dit...

Una recepta molt fàcil de fer i segur que boníssima!

Fem un mos ha dit...

Una recepta fàcil, amb molta presencia i segur que molt bona
Petons

Massitet ha dit...

Hola Marta!
Et deixo aquest comentari per fer-te saber que t’hem inclòs en el llistat de blocs en català que tenim al nostre bloc, Olleta de verdures. Des de ja fa més de tres anys intentem aplegar dins la secció “Gastrosfera.cat” tots els blocs de cuina en català. Si prefereixes no ser-hi, només ens ho has de dir!

Què gaudeixis molt fent el bloc!
Salut!