dimarts, 23 de novembre del 2010
Mescla d'arrossos amb verdures i curri
Lleuger, amb les verdures al dente i un punt picant. Ideal per menjar com a plat principal o per acompanyar un peix al vapor.
Ingredients:
300 gr. d'arròs (barreja de basmati, arròs llarg i arròs salvatge)
2 pastanagues
1/2 carbassó
2 cebes tendres
1 pebrot verd
2 cullerades de salsa de soja
2-3 cullerades de curri
Preparació:
Bullim l'arròs en aigua salada durant 12 minuts. El colem i el reservem.
Tallem les verdures en juliana i les saltegem amb 4 cullerades d'oli d'oliva a foc viu durant 4 o 5 minuts. Hi afegim la salsa de soja i el curri, ho remenem bé i incorporem l'arròs.
Bon profit!
Publicat per
Marta
a
16:03
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Me l'emporto, sense dubtar-ho!
Petons,
Quina recepta més maca, i quina presència el plat!
Una recepta molt fàcil de fer i segur que boníssima!
Una recepta fàcil, amb molta presencia i segur que molt bona
Petons
Hola Marta!
Et deixo aquest comentari per fer-te saber que t’hem inclòs en el llistat de blocs en català que tenim al nostre bloc, Olleta de verdures. Des de ja fa més de tres anys intentem aplegar dins la secció “Gastrosfera.cat” tots els blocs de cuina en català. Si prefereixes no ser-hi, només ens ho has de dir!
Què gaudeixis molt fent el bloc!
Salut!
Publica un comentari a l'entrada