dimecres, 10 de novembre del 2010

Enrotllats de paper d'arròs amb pollastre i alvocat


Una bona, boníssima alternativa a l'entrapà quan mengem fora de casa o un menjar ràpid, és el full d'arròs farcit d'allò que més ens agradi. Un àpat lleuger, fàcil i saludable.


Ingredients:
4 fulls de paper d'arròs
1 alvocat
1 pit de pollastre
50 ml de salsa Teriyaki
6 tomàquets petits (cherry)
Rúcula

Preparació:
Macerar el pollastre amb la salsa teriyaki durant 24 hores a la nevera donant-li la volta perquè s'impregni bé. Passat aquest temps, posem el pollastre amb la resta de la salsa dins un recipient de silicona per coure al vapor, i ho coem al microones uns 5 minuts. Deixem refredar i tallem el pollastre a daus.
Pelem i tallem l'alvocat a daus i els tomàquets a làmines.
Hidratem cada fulla de paper d'arròs durant uns segons i les col·loquem sobre un drap net. Farcim els papers d'arròs amb unes làmines de tomàquet,  l'alvocat i els daus de pollastre i ho cobrim amb unes fulles de rúcula. Hi posem un polsim de sal i de pebre i tanquem la làmina.
Bon profit!

3 comentaris:

mercè ha dit...

Tinc moltes ganes de provar aquests fulls d'arròs. A -mi blog de pintxos- de l'Astrid em va dir on podia trobar-les a Barcelona, així que abans de Nadal faré proves. El farcit no pot ser més adequat!una abraçada.

Visc a la Cuina ha dit...

Aquesta recepta agradarà molt a casa, ens encanta els fulls d'arròs i amb el que hi has ficat a dins ha de ser deliciós!

Anònim ha dit...

Hola!! Just ahir vam fer el nostre primer intent amb els fulls d'arròs i m'he fet gràcia el teu post! Té una pinta deliciosa, però nosaltres vam optar per fer-los fregits i ens van agradar força, els haurem de provar així també!
Petonets,
Sandra i Xavi