400 gr de bolets variats (moixernons, ceps, mallarics, rovellons, llanegues)
3 cebes tendres
100 ml de llet evaporada
150 ml d'aigua
150 ml d'aigua
75 gr de Brie (pesat sense pell)
Oli
Sal
Pebre
Preparació:
Netejar bé els bolets i tallar-los a trossets. Daurar la ceba i afegir els bolets fins que deixin anar tota l’aigua. Un cop cuits, apagar el foc i incorporar el brie (fora del foc) i remenar bé. Afegir la llet evaporada i l'aigua, salpebrar i posar al foc fins que arrenqui el bull.
Si queda massa clara afegirem un ou batut i si queda massa espessa una mica més d'aigua.
Bon profit!
6 comentaris:
Mmmmmmm.... quina bona pinta!
Madre mia que rico.
Quina delícia, Marta! Si demà trobem bolets, t'asseguro que la provo demà mateix!
El brie li deu donar una textura i un gust sensacional. M'ho apunto!
Quina cremaaaa, amb el que m’agraden els bolets, queda notada per el proper any
Petons
Marta,
Em sembla una molt bona crema... i espessida una mica més i triturada pot ser una excel·lent salsa per a acompanyar carn a la planxa, per exemple.
Una abraçada.
Manel.
Publica un comentari a l'entrada