dissabte, 13 de novembre del 2010

Crema de Bolets amb brie


Ingredients:
400 gr de bolets variats (moixernons, ceps, mallarics, rovellons, llanegues)
3 cebes tendres
100 ml de llet evaporada
150 ml d'aigua
75 gr de Brie (pesat sense pell)
Oli
Sal
Pebre

Preparació
Netejar bé els bolets i tallar-los a trossets. Daurar la ceba i afegir els bolets  fins que deixin anar tota l’aigua. Un cop cuits, apagar el foc i incorporar el brie (fora del foc) i remenar bé. Afegir la llet evaporada i l'aigua, salpebrar i posar al foc fins que arrenqui el bull.
Si queda massa clara afegirem un ou batut i si queda massa espessa una mica més d'aigua.
Bon profit!

6 comentaris:

tots a la cuina! ha dit...

Mmmmmmm.... quina bona pinta!

Maria Pilar-COCINICA ha dit...

Madre mia que rico.

Visc a la Cuina ha dit...

Quina delícia, Marta! Si demà trobem bolets, t'asseguro que la provo demà mateix!

Gemma ha dit...

El brie li deu donar una textura i un gust sensacional. M'ho apunto!

Fem un mos ha dit...

Quina cremaaaa, amb el que m’agraden els bolets, queda notada per el proper any
Petons

El pare ha dit...

Marta,
Em sembla una molt bona crema... i espessida una mica més i triturada pot ser una excel·lent salsa per a acompanyar carn a la planxa, per exemple.
Una abraçada.
Manel.