diumenge, 17 d’octubre del 2010

Cous Cous de pollastre i verdures amb curri


Ingrdeients:
250 gr de cous cous
150 gr de cuixes de pollastre desossades
1/2 carbassó
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1/porro
2 cebes
unes fulles de coriandre
2 cullerades de curri
sal
pebre
oli d'oliva
1 got aigua mineral

Preparació:
Posar el cous cous a un bol amb un rajolí d'oli i un got d'aigua. Deixem que s'hidrati. Passats 30 minuts hi afegim una mica més d'aigua i sal. Quan sa inflat i hidratat del tot, el desgranem amb una forquilla poerquè quedi ben separat.

A una paella sofregim el pollastre tallat a daus. Un cop cuit, el retirem i amb el mateix oli hi sofregim la ceba i el porro ben trinxat, hi afegim els pebrots tallats petitons i el carbassó. Ho salpebrem i hi afegim un parell de cullerades de curri i unes fulles trinxades de coriandre.
Barrejar el cous cous amb el sofregit, emplatar i servir.
Bon profit!

5 comentaris:

Marina ha dit...

Marta, hola guapa,
Un plat excel·lent! M'has fet pensar que fa temps que no menjo cous cous...I Aquesta recepta és una delícia :)
Gràcies per compartir-la ;)
Petons i feliç setmana,
Marina

Gemma ha dit...

A casa ens encanta el cuscus, en fem cada setmana. I amb el pollostre amb curry lliga moltíssim!

mercè ha dit...

El cuscús l'hem re-descobert a casa i ara no hi ha setmana que no en fem. Es un bon plat per a tots i aquesta opció amb aquesta barreja d'ingredients és boníssima!, el curry lliga moltíssim amb el cuscús...Una abraçada i contenta de "veure't" altre cop per aquí.

Visc a la Cuina ha dit...

A casa som fans del cus-cús, la propera vegada que en faci provaré la teva recepta, em sembla que ha de ser boníssim!

Anònim ha dit...

Hola! T'he trobat per casualitat...i a mi amb el cous-cous se'm guanya ràpid! Té molt bona pinta! ;)
Petonets!
Sandra