dilluns, 18 d’octubre de 2010

Pel cafè: xocolta blanca i xocolata negre


Uns Petits fours ideals per acompanyar el cafè després d'un Bon dinar.
La xocolata blanca sempre m'ha costat de trobar. És difícil trobar xocolata blanca per fondre als comerços. Sort que tinc un bon contacte. El pastisser i amic Xavier Canal de la Pastisseria Canal de Barcelona em va fer arribar una xocolata blanca excel·lent. Fàcil de treballar, amb un gust exquisit i ideal per a fer postres! La xocolata negre és la de fondre de tota la vida.

Ingredients:
200 gr de xocolata negre per fondre
200 gr de xocolata blanac per fondre
Cereals amb fruites deshidratades
Avellanes

Preparació:
Esmicolar amb el morter els cereals i barrejar-los amb la xocolata negra fosa.
Amb el morter també esmicolem les avellanes deixant-les amb trossos no massa petits i les barregem amb la xocolata blanca fosa.
Amb l'ajuda de dues culleres posem petites porcions sobre un paper sulfuritzat i deixem que es refredin del tot a temperatura ambient.
Bon profit!

1 comentari:

Visc a la Cuina ha dit...

M'encanten aquests entreteniments per al cafè, me'ls apunto per fer a casa!