dijous, 27 de maig del 2010

Última classe de cuina

Ahir última classe del Bernat Martínez a l'Aula gastronòmica. Han estat 4 setmanes de bon menjar i bona companyia. He après coses noves que ja he anat posant en pràctica. Una bona manera de trencar la setmana amb els dimecres gastronòmics de l'Aula.
Per tancar el sopar ens van oferir vins del curs de cata. Un de Sud-àfrica, un hongarès i el tercer un Priorat. Haig de dir que el millor: el del Priorat! Si senyor! és que com a cas res!

4 comentaris:

mercè ha dit...

Espero pengis la recepta d'aquestes mini-tatins i de l'aperitiu de pesoleta que tenen una pinta estupenda!, no entenc gaire de vins però tinc clar que per casa nostra tenim el millor i no cal anar gaire lluny...A reveure!

la cocinita de silvia ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu. Jo he après moltes cosas que es poden aplicar per a altres receptes!! En Bernat es un gran professional i els companys molt bona gent. Espero coincidir amb tu a un altre curs! Tu saps moooolt...

Gemma ha dit...

Els vins del Priorat són molt bons, je je je...
Ja tenim ganes que ens posis totes les receptes que has après!

Visc a la Cuina ha dit...

Jo també et demano les receptes que has après: vaaaaaaa, no tardis...