Ahir última classe del
Bernat Martínez a l'
Aula gastronòmica. Han estat 4 setmanes de bon menjar i bona companyia. He après coses noves que ja he anat posant en pràctica. Una bona manera de trencar la setmana amb els dimecres gastronòmics de l'Aula.
Per tancar el sopar ens van oferir vins del curs de cata. Un de Sud-àfrica, un hongarès i el tercer un Priorat. Haig de dir que el millor: el del Priorat! Si senyor! és que com a cas res!

4 comentaris:
Espero pengis la recepta d'aquestes mini-tatins i de l'aperitiu de pesoleta que tenen una pinta estupenda!, no entenc gaire de vins però tinc clar que per casa nostra tenim el millor i no cal anar gaire lluny...A reveure!
Estic totalment d'acord amb tu. Jo he après moltes cosas que es poden aplicar per a altres receptes!! En Bernat es un gran professional i els companys molt bona gent. Espero coincidir amb tu a un altre curs! Tu saps moooolt...
Els vins del Priorat són molt bons, je je je...
Ja tenim ganes que ens posis totes les receptes que has après!
Jo també et demano les receptes que has après: vaaaaaaa, no tardis...
Publica un comentari a l'entrada