diumenge, 18 d’abril del 2010

Pastís de fruits vermells amb crema de iogurt

Avui celebràvem al Montseny l'aniversari de la meva mare. Feia temps que no reuníem tota la família amb cosins i tot! Ha estat un dia molt bonic tot i que no ha fet un dia esplèndid meteorològicament parlant.
A mi m'ha tocat portar les postres, així que m'he decidit per alguna cosa lleugera i refrescant, ja que el meu pare ha fet una de les seves famoses paelles. Un arròs per 17 persones! que com sempre li ha quedat deliciós.


Ingredients:
Una lamina de pasta de full
3 iogurts grecs ensucrats
100 gr de sucre molt
150 ml de nata
Fruits vermells: gerds, nabius, mores i groselles
Per decorar unes fulles de xocolata i unes roses de pasta filo

Preparació
:
Estendre la pasta de full, donar-li la forma desitjada amb les vores una mica més altes i coure-la al forn a 160 graus durant uns 20 minuts.
Per la crema de iogurt: Batre el sucre amb els iogurts, incorporar la nata muntada i posar a la nevera un parell d'hores.
Munt el pastís: posar una bona capa de crema de iogurt sobre la pasta de full, col•locar les fruites vermelles per sobre i decorem amb unes fulles de menta, les roses de pasta filo i les fulles de xocolata.
Bon profit!

4 comentaris:

Mercè ha dit...

Hola Marta, acabo de descobrir el teu magnific blog! I em sembla que hi trobare molts tresors per aqui. ;)
Aquest pastis de crema de iogurt amb els fruits vermells, em sembla molt adient per a la celebracio d'aniversari de ta mare. I amb aquestes roses de pasta fil.lo queda encara mes bonic!
Fins aviat!

La cuina vermella ha dit...

Bon dia preciosa!! Quina manera més dolça de celebrar l'aniversari de la mare!! Genial les roses decoratives. Noia, tens unes mans meravelloses.
Molts petons a tu i a al amare.

Gemma ha dit...

Un pastís boníssim, lleuger i molt vistós, perfecta per celebrar com es mereix un aniversari... i més després d'una bon arròs!
M'apunto la crema de iogurt del farcit, m'agrada molt ;)

Glòria ha dit...

Segur que amb aquest pastís vas estar a l'alçada de la paella per 17!. Quin repte!.

Felicitats a la teva mare i a tu pel pastís, les roses de pasta filo són molt originals.