dissabte, 13 de març del 2010

Muffins de Nabius


És un plaer veure com els meus fills s'arremanguen per entrar a la cuina i ajudar-me a cuinar. Apart de que passen una bona estona, aprenen coses noves, experimenten amb aliments que mai havien provat i eduquen mica en mica el seu paladar.
Avui hem fet muffins, tot i que per ells son les magdalenes de tota la vida. Unes de Nabius i les altres de xocolata. No cal dir quines els ha agradat més!
El millor: el berenar que han menjat i que s'han fet ells mateixos.


Ingredients:
250 gr de farina
1 sobre  de llevat Royal
150 gr de sucre
1/2 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de bicarbonat
250 ml de llet
125 gr de mantega
Un grapat de nabius

Preparació:
Posar a un bol la farina, el llevat, el sucre, la sal i el bicarbonat i barrejar-ho bé.
En un altre bol batre la llet, els ous i la mantega fosa. Afegir el contingut del primer bol i barrejar lleugerament. Afegir els nabius una mica aixafats amb una forquilla.
Jo he fet la meitat de la massa amb nabius i l'altre meitat amb xocolata. He utilitzat gotes de xocolata per fondre.
Omplir els motlles amb la massa fins a les 3/4 parts ja que al forn creixeran.
Enfornar a 200º durant uns 20 minuts o fins que siguin rossos i al punxar amb un escuradents surti net.
Bon profit!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

t' has deixat de posar la quantitat d' ous que utilitzes..... quina errada

Marta ha dit...

Hola Anònim... Ups! Si, quina errada! Però com que no soc cuinera professional... cap problema, no?
No recordo quants en vaig posar, però per la quantitat de farina diria que eren 3...
Un plaer,
Marta