dissabte, 20 de març del 2010

Classe de cuina amb la Mireia Carbó

Ahir la Mireia Carbó va donar una classe de cuina especial per "blocaires". Bé, jo m'estrenava en això de les classes de cuina de la Mireia, i també com a membre d'un grup que ja fa temps que es coneixen i que es nota que tenen moltes classes a les seves esquenes. Haig de dir que em sentia una mica fora de lloc ja que apart de no conèixer ningú, algunes de les persones  que estaven allà tenen blocs extraordinaris d'un molt alt nivell.
Si bé a la Mireia ja fa anys que la conec, televisivamnet parlant, de quan treballava amb l'Elisenda Camps a City TV, mai l'havia vist personalment, i haig de dir que em va semblar una persona molt propera a la gent, senzilla i amb una paciència extraordinària! doncs va estar molt atenta a totes les peticions de consells, fotografies i altres sol·licituds.
Bé, la vetllada de 2 hores va consistir en preparar tres plats:
  • Galets amb anxoves i espinacs
  • Gratén esponjós de bacallà al perfum d'all confitat
  • Carquinyolis

Ho vem provar tot excepte la pasta i com que em vaig quedar amb les ganes, l'he fet avui per dinar. Haig de dir que m'ha agradat molt, a més és un plat que no és massa pesant i els espinacs li donen un toc de verdura i frescor que contraresta molt bé.

Galets amb anxoves i Espinacs
La recepta per 4 persones:


 
Ingredients:
400 gr de galets
Oli d'oliva
2 grans d'all
8-10 filets d'anxoves
300 gr d'espinacs
1 bitxo (opcional)

Preparació:
Escalfeu l'oli d'oliva i afegiu-hi els alls laminats. Quan comencin a agafar color, incorporeu-hi les anxoves tallades i remeneu fins que es desfacin.
Afegiu-hi els espinacs tallats.
Serviu la pasta amb la salsa i acompanyeu-la amb parmesà ratllat.
Bon profit!

1 comentari:

Glòria ha dit...

Hola Marta,

Per la foto que tens amb la Mireia, ara ja sé de quin bloc ets. La veritat és que quan varem començar les classes, era més fàcil posar cares als blocs, ara potser hauríem de passar llista, je, je.

No coneixia el teu bloc i ara hi he donat una passejada i quantes coses bones que he vist: la quiche de bacallà, la crema de galeres, els tagliatelle amb foie, els pastissets de poma i canyella...

T'enllaçarem al nostre bloc per visitar-te tot sovint.

A la propera, ja sabré qui ets, perquè repetiràs, oi que sí?.

Fins aviat