dijous, 18 de març del 2010

Classes de cuina

Ahir, segona classe de cuina amb el Bernat Martínez a l'Aula Gastronòmica. Si el primer dia va estar bé, la classe d'ahir va ser extraordinària. El menú, els ingredients seleccionats, el vi que ens acompanyava mentre preparàvem el sopar i els gols del barça que anaven cantant els mòbils d'alguns dels assistents. Tot plegat una vetllada entranyable i un sopar exquisit.
Els menús que hem preparat en aquests dos dies:

Maduixes, seitó marinat amb soja, taronja i oli de vainilla
Amanida de coliflor, berros espinacs i vinagreta de tàperes
Farcellets de col farcits amb gambes i salsa sofergit
Pa de pessic de festucs amb cabell d'àngel i nata
Cullera amb ou de guatlla, poma i pernil
Escarola, créixens, broqueta de verdures i taronja sanguina
Magret d'ànec amb mojo verde i patata a la vainilla
Pasta de full estofa, fruita vermella i toffe d'anís estrellat

mmmmmmmhhhhh..................