diumenge, 7 de febrer de 2010

Sorbet de Mojito


Ingredients:
400 gr de sucre
2-3  branques de menta fresca
200 ml de Ron blanc
El suc de 8 llimes
La pell ratllada d'una limmona
200 ml d'aigua amb gas (soda)
400 ml d'aigua mineral

Preparació:
Posar a un cassó l'aigua sense gas amb el sucre  posar-ho al foc fins a que el sucre es dissolgui per complert. Deixem uns 5 minuts remenant amb una cullera de fusta fins que es formi un almívar lleuger. Retirem el cassó del foc i hi infusionem la menta una mica picada i la pell de llimona ratllada. Deixarem que es refredi per complert.
Un cop refredat, colarem la infusó  i hi afegirem el suc de les 8 llimes, el Ron i l'aigua amb gas. Posar el mojito a la geladora fins que agafi consistència de sorbet.
Si no es tens geladora, es pot ficar dins un recipient metàl·lic i es posa al congelador. Cada 20 minuts s'ha de batre per trencar els cristalls de gel.