diumenge, 7 de febrer de 2010

Pastís de préssec amb llet de coco


Ingredients:
400 ml de llet de coco
1 llauna de 1Kg de préssec en almíbar
150 gr de galetes tipus Maria
70 gr de mantega pomada
1 rajolí de llet
Una cullera de cafè d'estracte de vainilla (o una beina sencera)
4 cullerades de sucre moreno
8 fulles de gelatina
Un rajolí de licor de préssec
Coco ratllat per decorar

Preparació:
Triturar les galetes fins que quedi una pols fina. Barrejar-les amb la mantega pomada i un rajolí de llet i treballar-ho fins a formar una massa.
Cobrir la base d'un motlle de 24 cm de diàmetre amb la base de galetes.
Posar un cassó a foc baix amb la llet de coco, la vainilla i el sucre. Mentrestant, posar les fulles de gelatina en remull amb una mica d'aigua.
Triturar el préssec en almívar i afegir-lo a la llet de coco. Escórrer les fulles de gelatina i afegir-les també al cassó. Remenar bé perquè es desfaci del tot la gelatina.
Incorporar el licor de préssec i apagar el foc. Hem de deixar que es refredi una mica. Finalment ho evocarem dins el motlle sobre la base de galetes i deixarem que es refredi del tot. Posarem a la nevera un mínim de 4 hores.
Desemmotllar el pastís amb compte i decorar-lo amb coco ratllat.
Bon profit!