diumenge, 7 de febrer de 2010

Canons de morcilla i pinyons



Ingredients:
6 làmines de pasta filo
2 morcilles de ceba
40 gr de pinyons

Preparació:
Obrir les morcilles  i sofregir-les a una paella sense oli.
A una paella sense oli hi torrem els pinyons. Afegim els pinyons a la morcilla i ho barregem bé.
Ho retirem del foc i ho posem sobre un paper absorbent perquè deixi anar tot el greix. Ho deixem refredar del tot.
Posem una mica del farcit sobre cada lamina de pasta filo i l'enrotllem formant uns canons. És important que dobleguem els laterals perquè no surti el farcit quan els posem al forn. Han de quedar ben tancats.
escalfem el forn a 160º i hi posem els canons sobre un paper sulfurat. Els deixem fins que quedin ben rossos (uns 20 minuts aproximadament).
Bon profit!

Cañon de Morcilla y piñones

Ingredientes:
6 láminas de pasta filo
2 morcillas de cebolla Rios http://www.embutidosrios.es/
40 gr de piñones

Preparación:
Abrir las morcillas y sofreír en una sartén sin aceite.
En una sartén o en el horno tostamos los piñones.
Mezclamos los piñones y la morcilla, lo retiramos del fuego y lo ponemos sobre un papel absorbente para que suelte toda la grasa. Lo dejamos enfriar del todo.
Ponemos un poco del relleno sobre cada lámina de pasta filo y la enrollamos formando un cañon. Es importante que doblemos los laterales para que no salga el relleno cuando los pongamos en el horno. Deben quedar bien cerrados.
Calentamos el horno a 160 º y ponemos los cañones sobre un papel sulfurizado. Los dejamos hasta que cojan un color bien dorado (unos 20 minutos aproximadamente). Dejar templar y listos para servir.
Buen provecho!
Esta receta la presento al concurso de Pinchos y recetas con morcilla de Burgos Rios  www.cocinaconpoco.com