dissabte, 19 de desembre del 2009

Quiche de bacallà


Ingredients:
Pasta Brisa (la congelada de la Sirena està força bé)
3 ous
1paquet de formatge emmental (70 gr)
200 ml de crema de llet
200 gr de bacallà esqueixat salat
2 cebes grans
oli















Preparació:
Estendre la pasta brisa amb un corró i folrrar un motlle de 24 cm. Posar-lo al forn a 180º durant 10 minuts.
Pelar les cebes i picar-les molt fines. Sofregir-la amb una mica d'oli fins que sigui ben rossa. Triturar el bacallà.
Separar les clares dels rovells. Barrejar els rovells ben batuts amb la ceba, el bacallà la crema de llet i el formatge ratllat. En un bol es munten les clares a punt de neu. Amb molt de compte, procurant que les clares no baixin, les barregem amb la mescla anterior i hi posem un polsim de pebre.
Posem la mescla sobre dins el motlle de la pasta brisa i enfornem a 180º durant 20 o 30 minuts.
Bon profit!

1 comentari:

Núria ha dit...

m'encanta aquest pastís, el faig sovint quan he de fer quelcom per picar i vull quedar bé, està boníssim