dissabte, 12 de desembre de 2009

Tiramisù


Ingredients:
Una terrina de formatge Mascarpone (300 gr)
3 ous
3 cullerades de sucre
Galetes ensucrades tipus "melindro"
Cafè
Xocolata en pols

Preparació
:
Separar les clares dels rovells. Posar els rovells a un bol i barrejar-los amb el sucre fins que quedi ben cremós. Apart muntar les clares a punt de neu. Si hi posem unes gotes de llimona es muntaran millor.
Afegir el mascarpone als rovells fins que quedi ben barrejat. Amb molt de compte, amb una espàtula, afegim les clares a la mescla anterior sense batre perquè les clares no baixin.
A un motlle o a copes individuals posarem una capa de la crema i una capa de les galetes remullades amb el cafè. Es fan tantes capes com alt sigui el recipient. A sobre de tot es posa una capa de la crema i s'espolsa amb cacau en pols. Posar a la nevera i servir ben fred.
Bon profit!