dimarts, 1 de desembre del 2009

Tagliatelle amb foie


Ingredients:

150 gr de Taigliatelle per persona
1 escalopa de fetge d'ànec per cap
Un rovell d'ou
100 ml de crema de llet
Una ceba mitjana
oli d'oliva
30 gr de mantega
Una copeta de Pedro Ximénez
Una mica de parmesà ratllat (la quantitat depèn del gust de cada un)
sal i pebre


Preparació:

Tallar la ceba petitona sense picar-la i sofregir-la amb la mantega. Un cop cuita afegirem el Pedro Ximénez i deixarem reduir.
Apart bullirem la pasta i un cop cuita la colem i la passem per aigua freda per tallar la cocció.
Tallem el foie a trossets petits i el passem per una paella "volta i volta" el salem i el reservem.
A la paella que hem fet la ceba, un cop reduït el vi, afegirem un rovell d'ou ben batut, la crema de llet i el parmesà i deixem que s'incorporin tots els ingredients. Un cop finalitzat, afegirem el foie i incorporem la pasta. Salpebrem i ja està llest per servir.
Bon profit!