dissabte, 28 de novembre del 2009

Pastís de tres xocolates


Ingredients:
150g de xocolata negra
150g de xocolata amb llet
150g de xocolata blanca
750ml de nata per muntar
750ml de llet
3 sobres de quallada en pols Royal
un paquet de galetes Maria
60g de mantega
un rajolí de llet

Preparació:
 
Per la base, triturar les galetes. Afegir la mantega fosa, un rajolí de llet i barrejar bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Estendre bé per tota la base d’un motlle desmuntable d’uns 26cm. Si es vol, es pot posar un aro de PVC al voltant de les parets del motlle.
El procediment per cada capa és el mateix: posar en un cassó la xocolata negra trossejada, 250ml de llet, 250ml de nata, un sobre de quallada i escalfar sense que arribi a bullir remenant bé perquè no s’enganxi la xocolata (com si féssim xocolata desfeta).
Abocar sobre la base de galetes i fer la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet (la resta igual que abans). Abocar sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregin i fer la tercera capa, ara amb la xocolata blanca.
Posar a la nevera i deixar quallar
Bon profit!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola Marta,
Doncs jo sí que acabo de fer un descobriment...! Quin blog més maco i polit que tens!! M'agrada i em quedo! :)