dissabte, 28 de novembre de 2009

Panzerotti farcits de salmó amb Gorgonzola i anous

Ingredients (per 2-3 persones):

500 gr de Panzerotti farcits de salmó
100 gr de Gorgonzola
2 cullerades de formatge fresc amb fines herbes
10 anous
Un rajolí d'oli
300 ml de crema de llet
Un polsim d'anet
1 culleradeta de mel
Pebre

Preparació:

Bullir la pasta el temps que indica el fabricant. Per preparar la salsa, posarem a un cassó el gorgonzola tallat a trossets i el formatge a les fines herbes a foc molt lent sense que arribi a bollir remenant constantment amb una cullera de fusta. Un cop desfet el formatge afegim un rajolí d'oli i la crma de llet, sense deixar de remenar fins a obtenir una salsa fina. Afegir els anous i el pebre i finalment la mel.
Posem al plat els Panzerotti i els cobrim amb la salsa. Espolvoregem amb l'anet i ja està llest per servir.
Bon profit!