dissabte, 28 de novembre de 2009

Fideus orientals amb verdures i llagostins amb aroma de sèsam

Ingredients per a 4/6 persones
1 paquet de fideus orientals de blat
1 pebrot verd
1 pastanaga
1 albergínia
1 tros de carbassa
2 cebes
soja germinada
2 cullerades soperes de llavors de sèsam torrades
una cullerada, de les de cafè, d'oli de sèsam
50 ml salsa de soja
10 llagostins

Preparació

Tallar les verdures en juliana i sofregir-les en una cassola amb oli. Primer la pastanaga, el pebrot i
l'albergínia. Passats 5 minuts s'afegeix la ceba i quan està bastant sofregit s'afegeix la carbassa i la soja. Tot a
foc molt lent. NO POSEM SAL.
Un cop llest el sofregit, hi afegim la salsa de soja, l'oli de sèsam i les llavors de sèsam.
Ho apartem a una safata i a la mateixa cassola hi sofregim les cues de llagostins o de gamba pelades (si son molt grans les partim en 2 trossos). Un cop sofregides hi afegim el sofregit anterior i ho barregem bé. Reservem el sofregit
per quan vulguem menjar els fideus.
Escaldar els fideus tal com indica el fabricant del producte. Barregem amb el sofregit i ja està llest per menjar.
Bon profit!!!