diumenge, 29 de novembre de 2009

Coca de recapte

Ingredients:

200 ml de vi blanc
200 ml d'oli d'oliva
500 gr de farina
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba grossa
1 alberginia
250 gr de tomàquet madur pelat
12 anxoves
20 olives negres oli d'oliva
Una mica de sal

Preparació:

Escalfar el forn a 180º i escalivar els pebrots, l'alberginia i la ceba. Un cop pelats tallar-los atires.
Barrejar a un bol el vi, l'oli i la farina fins obtenir una massa lligada. Estendre amb els dits, la massa a la placa del forn.
Posar el tomàquet i l'escalivada sobre la massa, les anxoves i les olives negres. Salar lleugerament ja que les anxoves ja son salades, i amanir-ho amb un bon raig d'oli d'oliva.
Enfornar durant30 minuts a 160º aproximadament. 8fins que la massa s'hagi endurit)
Bon profit!

1 comentari:

Anònim ha dit...

i que fas amb els 250gr de tomàquet madur pelat?