dimecres, 28 de desembre del 2011

Pastís integral de carbassa i fruits secs

Em van sobrar unes carbasses d'una cistella ecològica de Doctorveg i després de fer una crema, exquisida, per cert, amb la resta vaig decidir fer un pastís 100% integral i ecològic.
El resultat excel·lent, tant per la textura com pel gust i amb el just toc aromàtic de les espècies. Va volar en un tres i no res!

Ingredients:
200 gr de carbassa pelada i ratllada
1 poma pelada i ratllada
2 ous
200 ml d'Oli de girasol
200 gr de farina integral
180 gr de sucre moreno
1 cullerada de cafè de canyella molta
1 cullerada de cafè de nou moscada
100 gr d'avellanes tirades esmicolades

Preparació:
En un bol batem els ous amb el sucre i l'oli. Incorporem la carbassa i la poma, la farina tamisada, la canyella i la nou moscada. Un cop incorporats tots els ingredients, hi afegim les avellanes i barregem bé.
Posem la mescla a un motlle de silicona i enfornem a 180ºC durant 50 minuts.
Deixem refredar sobre una reixeta i desemmotllem.
Bon profit!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests pastissos integral queden molt bons, just fa poc vaig fer unes magdalenes de carbassa que ens van agradar molt. M'enduc la recepta!
Petons

Margarida ha dit...

Normalment els pastissos fets amb farina integral i sucre de canya no són tan atractius com els fets amb farina i sucre blancs, però són més sans. I si a sobre tenen carbassa ecològica, encara més!
Si més no, el gust és ben bo!

Molt Bon Any!

mercè ha dit...

L'aspecte SALUDABLE d'aquest pastís salta a la vista!. La carbassa dóna molt bon gust als cocs i masses. Faig unes magdalenes amb carbassa que queden molt gustoses. FELIÇ 2012!!

Marta ha dit...

Sembla que les magdalenes de carbassa tenen molts adeptes! La propera vegada faig la versió magdalena! Segur que als meus fills els encanta! :)

Totatlupper ha dit...

Ooohh! Quina combinació més bona! (Jo tinc una recepta semblant, però amb pastanaga). Me l'apunto, gràcies!! Magda

Anònim ha dit...

ça doit être bon