divendres, 28 d’octubre de 2011

Fideus amb verdures i wakame


Ingredients:
Fideus d'ou
2 pastanagues tallades en juliana
1 ceba a grills
Un grapat de xampinyons filetejats
30gr d'algues wakame
Oli d'oliva
2 cullerades de salsa de soja


Preparació:
Coure els fideus escaldats 5 minuts en aigua calenta. Colar i reservar.
A un wok o a una paella amb una mica d'oli, saltejar la pastanaga i la ceba 5 minuts. Afegir les xampinyons i en 2 o 3 minuts incorporar les algues i la salsa de soja. Rectifiquem de sal, ho barregem amb els fideus i servim.
Ràpid i fàcil! Bon profit!


3 comentaris:

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Aquest tipus de fideus amb toc oriental són una delícia!! Per mi un dinar/sopar ideals!
Petons
Sandra

dolorss ha dit...

Si, fàcil, bo, saludable, ràpid... ho tenen tot.

Petons

Marta ha dit...

Tu ho has dit! bo, fàcil i saludable :)