divendres, 28 d’octubre del 2011
Fideus amb verdures i wakame
Ingredients:
Fideus d'ou
2 pastanagues tallades en juliana
1 ceba a grills
Un grapat de xampinyons filetejats
30gr d'algues wakame
Oli d'oliva
2 cullerades de salsa de soja
Preparació:
Coure els fideus escaldats 5 minuts en aigua calenta. Colar i reservar.
A un wok o a una paella amb una mica d'oli, saltejar la pastanaga i la ceba 5 minuts. Afegir les xampinyons i en 2 o 3 minuts incorporar les algues i la salsa de soja. Rectifiquem de sal, ho barregem amb els fideus i servim.
Ràpid i fàcil! Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Aquest tipus de fideus amb toc oriental són una delícia!! Per mi un dinar/sopar ideals!
Petons
Sandra
Si, fàcil, bo, saludable, ràpid... ho tenen tot.
Petons
Tu ho has dit! bo, fàcil i saludable :)
Publica un comentari a l'entrada