dissabte, 28 de maig del 2011

Coca de carbassó i formatge de cabra


Avui és el gran dia! la final de la Champions. Es respira Barça per tot arreu i a casa, que tenim sang blaugrana, estem expectants i preparats per veure el gran partit.
Per fer boca aquest matí, els nens i nenes de primer de SJO han jugat tres partits en una jornada esportiva a la Marbella. El Pau ha marcat un golàs!!!

Bé, avui serem colla a casa, i he fet una coca per anar picant mentre disfrutem i patim com a bons culés. Si, també he fet cous cous, perquè últimament ens ha donat sort, perquè si, soc supersticiosa.
Apa! esperem que sigui una nit memorable i podem emportar-nos cap a casa la quarta copa d'Europa.
VISCA EL BARÇA!!!!!!
Ingredients:
Per la massa:
1 got de vi blanc
1 got d'oli
farina (la que admeti)
Pel farcit:
1 carbassó
1 ceba petita
125 gr de formatge de cabra desgranat
olives negres
sal gruixuda
oli
romaní

Preparació:
A un bol barregem l'oli i el vi i hi afegim la farina fins que agafi consistència i no s'enganxi a les parets del recipient.
Estirem amb els dits la massa sobre una placa de forn folrada amb paper sulfuritzat.
Tallem el carbassó a rodanxes i la ceba a grills i ho posem sobre la massa de la coca.Ho salem amb sal gruixuda i ho amanim amb un rajolí d'oli i unes fulles de romaní.
Enfornem a 200ºC durant uns 15 minuts. Quan veiem que comença a enrossir, la traiem del forn i li posem el formatge de cabra i unes olives negres per damunt. Ho posem 5 minuts més al forn i ja podem treure la coca.
Es pot menjar calenta o a temperatura ambient.
Bon profit!

3 comentaris:

Visc a la Cuina ha dit...

VISCA EL BARÇA I VISCA AQUESTA COCAAAAAAAAAAAAA!!!

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola,
mantingues sempre el cuscus i ara aquesta coca tan bona! Visca el Barça!

Asela Masià ha dit...

Una combinació fantàstica, m'encanta. Ma mare fa una coca que porta uns ingredients per a la massa semblants, però li posa cervessa. També diu, farina, la que admeta, jo això no ho he entés mai; alguna vegada ho he mesurat, però per no anotar-m'ho, se m'ha oblidat una altra vegada. T'ha quedat fantàstica. Visca el Barça! Besets.