diumenge, 27 de març de 2011

Quinoa i arròs basmati amb tomàquets escalivats ​​i anet



Un primer plat o un acompanyament per un plat principal.

Ingredients:
100gr de tomàquets cherry
4 cullerades d'oli d'oliva
1 ceba grossa tallada a rodanxes fines
3 branques d'api tallat a rodanxes 

1 dent d'all picat
100gr d'arròs basmati
140gr de quinoa
20gr d'anet picat 

750ml de brou de verdures (pastanaga, api, patata, ceba, nap i xirivia)
50gr de pinyons torrats

Preparació:


Escalfar el forn a 180º i posar els tomàquets a una safata amb un raig d'oli i una mica de sal i pebre. Enfornem durant uns 10 minuts i reservem.
Posem al foc una paella amb oli i hi afegim la ceba, l'api i l'all i ho salpebrem. Ho sofregim a foc mig durant uns 10 minuts. Afegim l'arròs, la quinoa i l'anet i ho cobrim amb el brou calent. Tapem i ho deixem coure durant uns 12-15 minuts mirant d'afegir una mica més de brou si es queda sec. Apaguem el foc i hi incorporem els tomàquets i els pinyons torrats i ja podem servir.

Bon profit!
 

1 comentari:

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola,
Fa poc que vaig fer un plat amb quinoa i em va agradar molt! Em quedo amb la recepta que és ràpida i segur que molt saborosa i aromàtica!!!