diumenge, 9 de maig de 2010

Seitó marinat amb soja i taronja



Ingredients:
250 gr de seitó
Suc d'una taronja
100 ml de salsa de soja
Tomàquets "cherry"
Pell de taronja ratllada
oli
Escuradents

Preparació:
Farem un suc d'una taronja i el barregem amb 1/2 got de salsa de soja.
Netegem el seitó traient el cap i les vísceres i retirant l'espina. El deixarem ben net en dos filets i el posarem a una safata amb la pell mirant cap avall. Cobrirem amb la salsa i el suc i ho deixem reposar a la nevera durant 40 minuts. Passat aquest temps els colem i reservem.
Mentrestant ratllem la pell de taronja i la infusionem amb l'oli d'oliva a foc molt baix durant uns 15 o 20 minuts. retirarem del foc i deixem refredar.
Enfilar els escuradents amb un seitó, un tomàquet i ho amanim amb l'oli perfumat de taronja.
Bon profit!

3 comentaris:

Visc a la Cuina ha dit...

Quina recepta més original! La provarem ben aviat, ens encanten els seitons!

mercè ha dit...

Els seitons...que bons, millor que les anxoves.A mi que m'agrada tant el salat segur me la copio!a reveure!

Glòria ha dit...

El contrast dolç i salat de la marinada ha de quedar molt bé amb els seitons. Una tapa ben original.