dijous, 14 de gener de 2010

Croquetes de pollastre i "serrano"


Ingredientes:
1/4 de pollastre rostit
1 ceba
Una cullerada de farina
Pernil "serrano"
Llet
Oli d'oliva
1 o 2 ous
Farina de galeta per arrebossar

Preparació:
Picar la ceba ben fina i sofregir-la a una paella amb una mica d'oli d'oliva. Mentre s'enrrosseix, desossem el pollastre i el triturem amb la picadora. Fem el mateix amb el pernil.
Afegim el pollastre a la paella amb el pernil i ho anem remenant una mica.
Afegir la farina i deixar que es torri una mica. Comencem a afegir la llet poc a poc, i anem remenant. Quan la pasta de croquetes comença a desenganxar-se de la paella, ja està feta. La posarem a una safata i la deixarem refredar. Després la posarem a la nevera ja que ben freda és millor per fer les croquetes.
Donem forma a les croquetes i les passem per ou i farina de galeta.
Les fregim a ser possible amb una fregidora.
Bon profit!