dimecres, 9 de desembre de 2009

Daus de tonyina amb soja i sèsam torrat


Ingredients: (per 2 persones)

Un tall de tonyina de 3 cm de gruix
2 cebes mitjanes
1 cullerada sopera de sucre
20 ml de salsa de soja
Sèsam torrat

Preparació:

Tallar el tall de tonyina a daus d'uns 2 o 3 cm. A una paella amb oli ben calent es fregeixen els daus de tonyina a foc viu perquè quedin daurats de fora i lleugerament crus per dins. Un cop rossos els retirem de la paella i en el mateix oli sofregim la ceba a foc mig
Un cop enrossida hi afegim el sucre i el deixem que es caramel·litzi remenant amb una cullera de fusta. Un cop desfet, afegir la salsa de soja sense deixar de remenar. Incorporem els daus de tonyina i un cop barrejat tot ho espolsem amb el sèsam torrat. Ja serà llest per menjar.
Bon profit!