dijous, 26 de novembre de 2009

Pastís de formatge fresc amb Baileys

He decobert això de fer recerques de receptes per internet. Aquest pastís és d'un bloc exquisit de resceptes de dolços. Una elecció perfecte!


Ingredients: (per 10 persones)
150g de galetes Maria
75g de mantega pomada
1 paquet de 37g de Maltesers (opcional)
1 rajolí de Baileys
500g de formatge cremós tipus Philadelphia (millor 400g)
200g de sucre en pols
4 ous
1 culleradeta de vainilla
suc de 1 llimona
60g de farina
1 iogurt natural
100ml de Baileys

Preparació:
Triturar les galetes i els Maltesers. Barrejar amb la mantega i el licor fins obtenir una massa homogènia i estendre per la base d’un motlle de 24cm de diàmetre.
Barrejar el formatge amb el sucre, afegir els ous i barrejar bé. Afegir la vainilla, el suc de llimona i el iogurt. Barrejar bé i incorporar la farina tamisada. Afegir el Baileys, barrejar i abocar dins el motlle. Coure-ho al forn 160º durant 30-40 minuts. Deixar refredar dins el forn i després reservar a la nevera.
Bon profit!