dissabte, 29 d’octubre del 2011

La cuina i la salut

Aquest mes de novembre obre un nou espai a Barcelona. Es tracta de Nútrim un centre de nova creació on un equip de professionals de la salut treballem per protegir la salut i fomentar estils de vida saludables a les persones i a les organitzacions.
La nostra formació és a nivell grupal i del tot participativa, és per això que hem incorporat una Aula de cuina on posar en pràctica els coneixements adquirits en matèria de nutrició i salut: cuina saludable, cuina per a diabètics, cuina per a celíacs, dieta cardiosaludable, dieta i menopausa etc.
Com que és un centre nou, tenim moltes activitats gratuïtes, entre les que hi ha un Taller de cuina saludable on hi participa també la nostra nutricionista juntament amb les dues cuineres de l'equip. Les places son limitades, així que si esteu interessats més val que us afanyeu!
Salut i bon profit!

2 comentaris:

Margarida ha dit...

Que tinguis molta sort en aquesta nova iniciativa que tot just acabeu d'estrenar!!
Jo sóc partidària de l'alimentació sana i el més ecològica possible, i així ho faig en el meu bloc.
No fa gaire (el 18 d'octubre), també va sortir a la llum un bloc de cuina dedicat a la dona en l'etapa de la menopausa i on publico receptes saludables.

Las recetas de ella y el abanico. com

Espero que t'agradi!
Petons

Marta ha dit...

Moltes gràcies! Si, si que conec Ella y el Abanico, i a la Montse Roure també :) ja donaré un cop d'ull a les teves receptes del bloc de la Montse, i si vols aprofitar algun dels tallers gratuïts de Nútrim, ja ho saps!
Una abraçada