dijous, 17 de febrer del 2011

Peix espasa marinat amb cítrics i germinats


Ingredients:

Un tall gruixut de peix espasa de bona qualitat
2 Taronges
1 llimona
Cebollí
Uns brots de germinats d'alfals
Oli d'oliva verge
Sal i pebre blanc

Preparació:

Rentem bé una taronja i la llimona i ratllem la pell. Tallem un parell de rodanxes de taronja ben fines que reservarem per decorar. Espremem el suc de tots els cítrics i els posem a un cassó. Rentem i tallem ben petit el cebollí i l'afegim als cítrics juntament amb la pell ratllada, sal, el pebre blanc, 5 cullerades d'oli i una cullerada de salsa de soja.
Traiem la pell del peix espasa i el tallem a talls fins d'uns 3 mm de gruix. El posem dins el caçó del marinat mirant que quedi completament cobert. Ho tapem amb paper film i ho deixem reposar a la nevera durant 4 hores.
Passat aquest temps, traiem el peix, l'emplatem i el decorem amb herba de cebollí, la taronja i els brots de germinats.
Bon profit!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sóc un alumne de l'ies Olivar Gran(Figueres)em dic Adrià que m'agradaria fer la recepta en al nostre taller de cuina.