dimarts, 26 d’octubre del 2010

Melmelada de dos Prunes


Em van regalar 1 quilo de prunes de dues classes, clàudies i vermelles, que ja eren força madures. Realment era impossible acabar-me-les abans que es fessin malbé, així que n'he fet melmelada. La recepta me l'he inventada, traient informació d'aquí i d'allà, i el resultat ha estat més que satisfactori.

Ingredients:
1 quilo de prunes (clàudies i vermelles) Un cop sense el pinyol i la pell han quedat 700 gr.
300 gr de sucre
El suc de 1/2 llimona
1 cullerada de canyella en pols

Preparació:
Posar tots els ingredients a un bol i barrejar-los bé. Deixar-los un parell d'hores perquè les prunes deixin anar el seu suc. Passat aquest temps, ho posem a un cassó a foc lent sense deixar de remenar. Quan agafi textura de melmelada ja serà llesta. Aproximadament ha estat uns 20 minuts.
Ho posem en pots de vidre i els podem envasar al buit.
Bon profit!

1 comentari:

Visc a la Cuina ha dit...

Que bona la melmelada de prunes, i feta així amb els dos tipus, encara millor!