dilluns, 23 d’agost del 2010

Feta arrebossat de blat de moro torrat


Segueixo en la línia de servir un assortit d'aperitius com a entrada d'un bon sopar. En aquesta ocasió un àpat que vaig fer pels meus pares com a agraïment per haver cuidat els meus fills aquest mes de Juliol. Visca els avis!!
La resta d'aperitius els aniré penjant a continuació.



Ingredients:
100 gr de formatge Feta tallat a daus
2 cullerades de mel
50 gr de blat de moro torrat (kikos)

Preparació:
Triturar el blat de moro fins que quedi a trossets ben petits. Arrebossar els daus de feta, primer els passem per la mel de manera que cobreixi tots els costats, i després pel blat de moro.
Deixar a la nevera fins a l'hora de servir.
Bon profit!

2 comentaris:

ALIMENTA ha dit...

que original!!! debe estar muy bueno con el crujiente de lo kikos....MMMmmmm..
Esto hay que probarlo!!
Besitoss

Visc a la Cuina ha dit...

Una idea per provar...de seguida!