dimecres, 5 de maig de 2010

Classes de cuina amb Bernat Martínez

Inici de les classes de cuina amb el Bernat Martínez. Per anar fent boca un bacallà al pil pil deliciós i un parell de trucs perquè lligui bé la salsa... Com sempre una vetllada ideal per trencar la setmana amb els dimecres gastronòmics de  l'Aula Gastronòmica.

3 comentaris:

Gemma ha dit...

Posaràs les receptes, oi? Que aconseguir que lligui el pil-pil no és fàcil...

mercè ha dit...

Semblen unes classes participatives oi?, jo també espero posis les receptes!a reveure.

Marta ha dit...

Gemma, tinc pendent fer-la a casa i si aconsegueixo que em quedi tant bé com a la classes penjaré la recepta amb tots els detalls i els "truquillos",
Mercè, les classes estan molt bé, els alumnes som els que cuinem. A cada classe es cuina un aperitiu, un primer, un segon i un postre. Ja veus! se m'acumula la feina!
Una abraçada