diumenge, 1 de novembre del 2009

Magnòlia a la cuina

Aquest bloc neix amb la idea de tenir recollides en un espai totes aquelles receptes que tradicionalment cuino a casa i que moltes vegades tinc apuntades a papers que després quan les necessito, busco i no les trobo.
També va néixer amb el propòsit de que les Magnòlies poguessin anar aportant les seves pròpies receptes i així mica en mica anéssim enfilant un espai de cuina propi. Però crec que les meves inquietuds culinàries han anat "in crescendo" i finalment el bloc és d'una magnòlia a la cuina i no de les magnòlies a la cuina com pretenia en un principi.
Val a dir però, que de tant en tant rebo la col·laboració de la magnolieta Gemma i de la meva pròpia mare que em donen alguna recepta que acabo publicant.
Totes les Receptes que apareixen les he tret de llibres, de la xarxa, d'altres blocs de cuina o son receptes que han passat de generació en generació a la meva família. De vegades, barrejo idees d'aquí i d'allà i la recepta resultant no té res a veure amb l'original.
Bloc Magnòlia a la cuina

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nena!! T'he trobat!!Ës fantastic!!

Ens veiem dimecres..

Petons

Sara

Tani ha dit...

M'encanta el teu bloc de cuina!!! El trobo molt maco i saborós. Segur que hi entraré força sovint a partir d'ara!!!
Un petó ben fort
Tani

Marta ha dit...

Gràcies guapa! Amb tot això del nou projecte ara el tinc una mica abandonat... Però demà cuinaré alguna cosa i si surt bé la penjaré al bloc!!!
Un petó i bon cap de setmana!