Ingredients: (per 10 persones)
150g de galetes Maria 75g de mantega pomada
1 paquet de 37g de Maltesers (opcional)
1 rajolí de Baileys
500g de formatge cremós tipus Philadelphia (millor 400g)
200g de sucre en pols
4 ous
1 culleradeta de vainilla
suc de 1 llimona
60g de farina
1 iogurt natural
100ml de Baileys
Preparació:
Triturar les galetes i els Maltesers. Barrejar amb la mantega i el licor fins obtenir una massa homogènia i estendre per la base d’un motlle de 24cm de diàmetre.
Barrejar el formatge amb el sucre, afegir els ous i barrejar bé. Afegir la vainilla, el suc de llimona i el iogurt. Barrejar bé i incorporar la farina tamisada. Afegir el Baileys, barrejar i abocar dins el motlle. Coure-ho al forn 160º durant 30-40 minuts. Deixar refredar dins el forn i després reservar a la nevera.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada