75 ml d'aigua
75 ml de llet
15 gr de llevat fresc
250 gr de farina
Sucre
Un polsim de sal
Una cullerada d'oli
Anís dolç
Preparació:
Posem a la panificadora els ingredients líquids i la sal i per sobre hi afegim la farina i el llevat procurant que el llevat i la sal no entrin en contacte. Programem la panificadora per amassat i llevat sense cocció. Si veiem que la massa necessita una miqueta més de farina l'anem afegint poc a poc.
Un cop feta la massa es tallen rodanxes i s'estenen perquè quedin ben fines. Es posen sobre la safata del forn i es cobreixen generosament amb sucre. Les posem al forn 180º fins que el sucre quedi del tot caramel·litzat. Aleshores les traiem del forn i les ruixem amb l'anís dolç diluït amb aigua quan encara son calentes, d'aquesta manera s'aconsegueix l'aspecte brillant i de vidre" tant característic.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada