En un dia tant esplèndid com el d'avui, de sol i calor, res millor que una sopa freda, lleugera i amb propietats diürètiques. Comença el bon temps i ens hem de posar en forma!
Ingredients:
6 branques d'api ben tendres
1 patata mitjana
1 ceba mitjana
Aigua
Sal
Pebre
Oli d'oliva
Oli de sèsam torrat
Llavors de sèsam torrat
Preparació:
A una olla amb una mica d'oli d'oliva hi sofregim l'api tallat a trossos, la patata a daus i la ceba a grills. Quan agafi color, ho cobrim d'aigua de manera que sobrepassi dos o tres dits per sobre de les verdures. Ho deixem bullir a foc molt lent durant 45 minuts. Ho salpebrem i ho deixem refredar. Triturem amb la batedora de ma i ho passem pel colador xinès. Podem afegir una mica de llet per fer-la més cremosa, però és opcional.
Servir amb unes gotes d'oli de sèsam torrat per sobre i unes llavors de sèsam torrat per decorar,
Bon profit!
6 comentaris:
Hola bon dia!
Això si que és una sopeta ben sana i bona! Això de posar-li les gotetes d'oli per sobre, em sembla a part de molt bona idea, que li deu donar un toc i aroma espectacular! Apuntada! Petonets
Fem cremes de un munt de verdures, però mia s'ens habia acudit fer-ne d'api. Deu ser bona i a més va molt be per eliminar líquids, la farem aquesta setmana. Ja t'ho explicarem.
petons gatronòmics
Faig sovint cremes de verdures però no havia pensat mai fer-la d'api. L'haurem de tastar!
Esta sopa me ha gustado !!!
Probaremos de hacerla también en casa.
Un abrazo.
Sara
I tant que ens hem de posar en forma!!!! I menjant plats tan bons no ens sembla pas que estiguem fent dieta!!!! No n'he fet mai, perquè sempre em menjo les branques d'api crues, però aquesta recepta passa directa a la llibreta!!!
Petons
Margarida! tot just veig el teu comentari quan penjava una altre recepta "operació bikini"! apa! a posar-nos en forma!
Glòria, ja m'ho diràs quan la facis. Jo, a l'hivern, quan fa fred la prenc calenta i li afegeixo una mica de curry i t'asseguro que entres en calor de seguida!
Apa! VISCA EL BARÇA!
Publica un comentari a l'entrada