dilluns, 25 d’abril del 2011
Mona de Sara
Ingredients:
Pel Bescuit:
125gr Farina
125gr Sucre
50gr. Mantega
4 Ous
Una cullerada de sucre de vainilla
Pel farcit i la decoració de la Sara:
50gr de sucre
500gr de mantega pomada
12 cullerades de sucre en pols
250gr d'ametlles filetejades torrades
1 cullerada de melmelada d'albercoc
8 cullerades de rom
4 rovells d'ou
Preparació:
Pel Bescuit:
En un bol posem les clares i els dos sucres i les muntem a punt de neu.
Quan estiguin muntades introduïm a poc a poc els rovells i tot seguit la farina i la final la mantega sense deixar de batre.
Enfornem durant uns 25-30minuts a 180º. Deixem refredar del tot.
Per la Sara:
Barrejar la mantega amb el sucre glass i batem fins a formar una crema. Incorporem els rovells, d'un en un, sense deixar de batre i afegim una cullerada de licor. Reservar la crema a la nevera durant uns 30 minuts fins que estigui ben consistent.
A un cassó posem els 50gr de sucre amb mig got d'aigua la melmelada d'albercoc i bullim a foc viu durant 3 minuts. Retirem del foc i hi afegim el rom restant. Barrejar i deixar temperar.
Tallem el pa de pessic per la meitat, obtenint dos discos. Remullem el disc inferior amb l'almívar preparat i l'untem amb part de la crema de mantega. Cobrim amb l'altre disc per muntar el pastís. Al final cobrim la superfície i els costats amb crema de mantega i l'arrebossem amb les ametlles.
Refrigerem el pastís a la nevera durant almenys 1 hora.
Abans de servir el decorem amb l'ou de xocolata, uns pollets i unes plomes.
Bon profit i bona pasqua!
Publicat per
Marta
a
13:39
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
9 comentaris:
mmm... la sara, assignatura pendent!! m'encanta!!
El pastís preferit de la meva germana. Per mi també era una assignatura pendent fins avui! i haig de dir que no és gens complicat.
T'ha quedat una mona preciosa!
Gràcies per les receptes de maduixes, esperem que no se'ns passin... perquè encara queda per fer l'índex! jejejeje Ens ho apuntarem ben apuntat!
Petonets
Sandra
Doncs jo també la tinc a pendents la sara i tinc unes ganes..
Una mona preciosa i el pollets tenen fins i tot els seus niuets! Quina monada!!! Petons
Una mona preciosa con esta Sara me gusta
garcias por visitareme
miquel
No he provat mai aquesta crema de mantega. Però ha d'estar per llepar-se els dits. Me l'apunto per la pròxima.
Gràcies i petons
Hola guapa tu
te ha quedat molt maca, a casa es un dels preferits
mil petonets Susanna
¡ qué buena y además bien bonita !
Un abrazo
Sara
Quina mona més bonica que vas preparar!! I deliciosa!!
Petons!
Publica un comentari a l'entrada