tag:blogger.com,1999:blog-1338656725982868996.post6131206651838148013..comments2021-01-17T17:55:46.110+01:00Comments on Magnòlia a la cuina: Moussaka dolça de cireresMartahttp://www.blogger.com/profile/04895236228624746578noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1338656725982868996.post-13890129319607349212010-05-03T11:51:58.593+02:002010-05-03T11:51:58.593+02:00Hola què tal!! Quina melmelada tan bona, l'alt...Hola què tal!! Quina melmelada tan bona, l'altre dia en un restaurant ens en van donar, de melmelada d'albergínia i vam alucinar. Molts petons, guapa.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1338656725982868996.post-48360124716382652602010-05-02T19:49:44.697+02:002010-05-02T19:49:44.697+02:00Ei!!!!!!!! Jo vaig fer una recepta molt semblant q...Ei!!!!!!!! Jo vaig fer una recepta molt semblant que vaig llegir a la revsita CUINA, però amb maduixes enlloc de cireres. A casa ens va sorprendre molt la combinació i ens va agradar molt´sisim.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1338656725982868996.post-77630933292425824352010-05-01T22:43:51.178+02:002010-05-01T22:43:51.178+02:00Sorprenent!,la melmelada d'albergínia ha de se...Sorprenent!,la melmelada d'albergínia ha de ser boníssima i les tres capes t'han quedat molt bé.Per cert, molt ben explicat!A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.com