tag:blogger.com,1999:blog-1338656725982868996.post5981323600796545485..comments2021-01-17T17:55:46.110+01:00Comments on Magnòlia a la cuina: Sombreroni farcits d'albargínia i xampinyonsMartahttp://www.blogger.com/profile/04895236228624746578noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1338656725982868996.post-55037406761267989022010-03-13T19:37:02.966+01:002010-03-13T19:37:02.966+01:00Doncs si! això de la sorpresa va ser tot un detall...Doncs si! això de la sorpresa va ser tot un detall dels nostres maridets! a més, això d'anar sense les criatures és un luxe! <br />A mi també m'encanta Itàlia! hi he estat moltes vegades, i saps on he menjat millor? a Sicília! si no hi has estat és molt recomanable!Martahttps://www.blogger.com/profile/04895236228624746578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1338656725982868996.post-47532633287296109272010-03-13T18:48:55.828+01:002010-03-13T18:48:55.828+01:00Caram, no em faria res que a mi també em portessin...Caram, no em faria res que a mi també em portessin per sorpresa a una escapada com aquesta... No he estat mai a Nàpols, però Itàlia m'encanta, és un destí perfecte per a un viatge gastronòmic.<br />Aquests barrets els trobo una monada, semblen de veritat! I amb aquests colors... els italians són els mestres de la pasta!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com